Rreth nesh, vizioni dhe misioni ynë.

Bikers for Christ (BFC) është një shërbesë motoçikletash (M/M) ku anëtarët ngasin motoçikletat e tyre dhe marrin pjesë në ngjarje që i çojnë në vende ku Perëndia mund t'i përdorë për shërbesë dhe ungjillëzimin. Ne jemi një grup motoçiklistësh që jemi shpëtuar nga hiri i Zotit.

Vizioni ynë është të sjellim të gjitha llojet e njerëzve, duke përfshirë anëtarët e klubit të motoçikletave, në Mbretërinë e Qiellit dhe të mbjellim farat e besimit në zemrat e burrave dhe grave kurdo dhe kudo që të mundemi.

Misioni është të sjellë dashurinë e Jezu Krishtit te njerëzit e botës së motoçikletave. Detyra jonë kryesore është t'u ndajmë lajmin e mirë të shpëtimit nëpërmjet Krishtit, anëtarëve të klubeve të motoçikletave dhe të tjerëve në botën e motoçikletave dhe të gjithë ai të shërbejë për nevojat e tyre shpirtërore dhe fizike dhe të familjeve të tyre.

Misioni ynë dytësor është t'u shërbejmë nevojave shpirtërore dhe fizike të të gjithë atyre që kanë nevojë. Prostitutat, jetimët, njerëzit e rrugës, të pastrehët, të pafuqishmit, të zhveshurit, të rrahurit, të humburit, të fundit dhe më të voglit të shoqërisë dhe të gjithë këdo tjetër që bota nuk do, … me lajmin e mirë të Jezu Krishtit.


“Disa dëshirojnë të jetojnë në tingujt e kambanave të kishës apo kishës,
ne duam të drejtojmë një dyqan shpëtimi brenda një oborri të ferrit”

Ajo që ne besojmë, arnimi ynë dhe më shumë

Gjeni dhe kontaktoni kapitullin tuaj lokal

2023 BIKERS FOR CHRIST M/M. All Rights Reserved