Keni pyetje për ne, për besimin tonë, për misionin tonë? Jeni të interesuar të bashkoheni në shërbimin tonë të misionit dhe po kërkoni një kontakt të parë? Apo keni sfida në jetën tuaj ku keni nevojë për ndihmë ose lutje? Na shkruani nje mesazh. Ne do të kthehemi tek ju.


    Gjeni dhe kontaktoni kapitullin tuaj lokal

    2023 BIKERS FOR CHRIST M/M. All Rights Reserved